Un refugi per a gats a Bellpuig dóna aliment i sostre a prop de 140 felins

14/11/2017

Dues veïnes s’encarreguen de cuidar els animals i promoure les seves adopcions

Dues veïnes de Bellpuig rescaten els gats del carrer i els acullen en un refugi on ja hi conviuen prop de 120 felins. Des de fa tres anys, les dues dones s’encarreguen de la manutenció dels animals, d’administrar-los medicaments i de les operacions, una situació que ha esdevingut insostenible i per la qual demanen col·laboració.  Per fer-ho, han creat una plataforma a internet, on tothom que vulgui pot fer la seva aportació. Fins ara, ja han aconseguit quasi 2.000 euros.

Una altra forma de col·laborar amb aquest refugi és amb l’adopció d’un gat, la qual es pot gestionar a través de la pàgina de Facebook que les cuidadores han dissenyat.  

Des de “140 Gatos te Necesitan” volen conscienciar sobre com evitar la sobrepoblació de gats. En aquest sentit, asseguren que la castració és la principal solució. Per fer difusió sobre aquesta qüestió, recaptar més fons i promoure les adopcions, les impulsores d’aquesta iniciativa preparen un esdeveniment solidari que tindrà lloc a Lleida el pròxim mes de desembre.

Francesc García