Unes 50 persones responen a Tàrrega a la crida de les entitats sobiranistes de retirar diners del banc

20/10/2017

Des de Crida per la Democràcia s’anima a la gent a retirar diners en efectiu d’un dels cinc principals bancs del país

Una cinquantena de persones s’han reunit a les 8 del matí a Tàrrega davant una entitat bancària responent a la primera acció convocada per les entitats sobiranistes, amb l’objectiu de demostrar la força de la gent i reclamar l’alliberament dels dirigents de l’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Des de Crida per la Democràcia s’anima a la gent a retirar diners en efectiu d’un dels cinc principals bancs del país i en el cas dels clients de CaixaBank o del Banc Sabadell, i a expressar el seu rebuig al canvi de seu social fora de Catalunya que aquestes dues entitats han realitzat en els darrers dies.

Algunes de les persones han retirat 155 euros, recordant l’article 155 que preveu aplicar el govern Espanyol, i molts altres han tret diferents quantitats. Les cues a les entitats s’han repetit arreu del país. L’acció volia ser un toc d’alerta al govern d’Espanya amb l’objectiu d’afectar la prima de risc. També s’animava a la ciutadania a fer consum aquest divendres per demostrar que Catalunya pot ser una economia dinàmica.

Tàrrega TV