Agramunt acull aquest dissabte la segona trobada "Som diables, som cultura"

04/04/2019

Set colles de diables de Lleida participaran a la 2a Trobada provincial de Colles de Diables

Després de l’excel·lent acollida que va tenir la primera trobada provincial de colles de diables “Som diables, som cultura”, la Colla de Diables Espetec i l’Ajuntament d’Agramunt han impulsat una segona edició que tindrà lloc aquest dissabte 6 d’abril a la capital del Sió.

En aquesta ocasió hi participaranset colles: les colles Diables ARF de Mollerussa, els Diables Bèsties Feréstegues de Balaguer, Los Voliaks d’Oliana, les Forces Diabòliques de Sanaüja, els Dimonis de Rosselló, Diables Los Follets Artesa de Segre, FoT-Li Foc i Fort- Diables d’Alguaire i els Diables l’Espetec d’Agramunt.

La trobada començarà a les 20.30h amb una cercavila conjunta amb punt de sortida a la plaça de l’Església. Les colles participants aniran acompanyades de la seva pròpia percussió i faran un recorregut urbà fins a la plaça Fondandana on a partir de les nou del vespre tindrà lloc l’acte central. A la plaça, es farà una presentació de les colles participants i es faran tres enceses de pirotècnia que aniran acompanyades pel ritme de les diferents percussions. En acabar l’acte es farà l’entrega d’obsequis i un sopar de germanor.

Infolleida