Agramunt celebra el seu Cros Escolar el pròxim 10 de febrer

19/01/2019

Aquest any la cita forma part del Circuit Escolar de Cros de Lleida - Trofeu Diputació de Lleida

El pròxim 10 de febrer Agramunt acollirà una nova edició del seu Cros Escolar, una cita esportiva organitzada des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, amb la col·laboració del club d’atletisme Escatxics i les Ampes dels tres centres educatius.

Aquest any, com a novetat, la prova està inclosa dins el Circuit Escolar de Cros de Lleida – Trofeu Diputació de Lleida, formant part així de les vuit proves puntuables del circuit lleidatà. La regidora d’Esports, Montse Canes, ha explicat que “amb aquesta adhesió al circuit es preveu que augmenti el nombre de participants al cros i es faci una mica més de difusió d’aquesta activitat que ja fa molts anys que s’organitza a Agramunt”.

Al llarg de tot el matí es disputaran més d’una quinzena de curses en les diferents categories, algunes de les quals compartiran distància i circuit, i per tant correran a la vegada. Les competicions començaran a les 10.00h amb les categories més grans i es disputaran als circuits que s’habilitaran al Passeig Josep Brufau i al Parc Riella. Tots els participants rebran una bossa amb obsequis de les diferents empreses col·laborades i hi haurà trofeu per als sis primers classificats de cada categoria. Les inscripcions s’obriran el pròxim 28 de gener al web www.agramuntesports.cat.

Infolleida