Agramunt celebra el tradicional Mercat de Nadal el 8 de desembre amb una cinquantena de parades

04/12/2018

La cita donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal que comptarà amb diverses activitats

Una cinquantena de parades participaran aquest dissabte 8 de desembre en una nova edició del Mercat de Nadal d’Agramunt. La plaça de l’Església, el carrer Sió, i el carrer Sant Joan tornaran a ser l’escenari d’aquesta cita que pretén ser una oportunitat pel comerç de proximitat, alhora que vol potencia les compres nadalenques.

El Mercat de Nadal comptarà, com ja és tradició, amb una mostra d’animals de pessebre i un seguit d’activitats complementàries com una xocolatada, que tindrà lloc a les 10.30h, i un berenar a base de pa torrat amb oli i xocolata. Completaran la jornada una cantada de nadales, a les 19.00h, amb els escolars d’Agramunt acompanyats dels alumnes de l’Escola de Música i el grup Versions Estelada.

Tret de sortida la campanya de Nadal
Aquesta cita nadalenca dona un any més el tret de sortida a la campanya comercial nadalenca a la capital del Sió. L’Ajuntament d’Agramunt i la Unió de Botiguers i Industrials del municipi han organitzat diferents activitats emmarcades en la campanya “Agramunt t’estima”, amb què es vol promoure el comerç local. Per segon any, comerciants i ajuntament instal·laran una pista de patinatge de la qual es podrà gaudir des de dissabte. Com l’any passat, tots els comerços que participin en la campanya tindran a la seva disposició uns tiquets que podran repartir entre els seus clients quan realitzin una compra. A més, s’ha programat una activitat per al dia 22 de desembre, que consistirà en la instal·lació d’un laberint a la plaça de l’Església. Tots aquells que s’atreveixin a entrar hauran de resoldre diversos enigmes per trobar el camí que els portarà a la sortida.

Infolleida