Agramunt recupera la paella de Sant Joan, que enguany serà reservant tiquet

17/06/2021

Es crea un formulari perquè els veïns triïn a quin projecte es destinarà part de la recaptació

L’Ajuntament d’Agramunt ha decidit tirar endavant una nova edició de la paella de Sant Joan que es farà com de costum el dia 24 de juny. La decisió s’ha pres després de fer una trobada amb les persones que col·laboren en l'organització de la festa, que han manifestat les seves ganes i intenció de fer-la, ja que l’any passat es va haver de suspendre i no es volia perdre aquesta tradició agramuntina. La paella feia més de 30 anys que se celebrava sense interrupció, i aquest any se n’hauria de fer la 38a edició, però com a conseqüència de la Covid-19 i el fet que l’any passat es va haver de suspendre, enguany se celebrarà la 37a edició de la paella.

El canvi més important respecte edicions anteriors és que els tiquets s’hauran de reservar amb anterioritat. Així, aquest any caldrà reservar els tiquets que es podran comprar per internet a través del web www.agramunt.cat, o de forma presencial a l’Oficina de Turisme o a l’Espai Cívic. El preu de la ració de paella es manté a 5 euros i també inclourà un torró i un panet. Les reserves es podran fer fins al dilluns 21 de juny.

S’establiran dos torns per repartir la paella i evitar així les aglomeracions. El primer torn serà de 2/4 de 2 a 1/4 de 3 de la tarda, i el segon torn des d'!/4 de 3 a 3/4 de 3 de la tarda. El torn s’escollirà en el moment de comprar els tiquets. Durant el repartiment, caldrà seguir en tot moment les normes de seguretat establertes per la Covid-19. L’ús de la mascareta serà obligatori, caldrà mantenir les distàncies de seguretat a la cua, i caldrà fer ús dels dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Reserva de tiquets aquí

Paella Solidària

L’organització de la paella ha tornat a apostar perquè sigui un acte solidari.  Això vol dir que 1 euro de cada tiquet venut es donarà a un projecte escollit pels agramuntins i agramuntines.

Per poder escollir a quin projecte es destinen els diners de la 5a paella solidària, s’ha obert un formulari perquè tothom que vulgui pugui fer arribar la seva proposta aquí.

Nova Tàrrega / Foto: Ajuntament d'Agramunt