L’Escola Alba posa a la vena el nou calendari solidari, que compta amb la col•laboració de Foment Tàrrega

03/12/2018

12 establiments comercials de la ciutat participen en aquesta iniciativa que assoleix la quarta edició

Els alumnes de l’Escola Alba de Tàrrega són els protagonistes del nou calendari solidari “Jo també sóc el teu client”, que l’AMPA del centre ha impulsat per quart any. En aquesta edició, els nens i nenes han visitat una dotzena de comerços de Foment Tàrrega, i és que enguany, el calendari ha volgut implicar als botiguers, un col·lectiu de persones que són molt presents al dia a dia de tothom.

Si el primer any que es va editar el calendari solidari es va fer un tiratge de 300 exemplars, la iniciativa ha arrelat fort a la ciutat amb un creixement important any rere any. Aquesta vegada s’han editat fins a 1.500 calendaris, que com cada any, es vendran amb l’objectiu de sensibilitzar vers les capacitats de les persones amb especials dificultats, i recaptar fons per l’escola.

El calendari solidari de l’Escola Alba es pot adquirir des d’aquesta setmana a 10 euros als establiments que hi ha participat, a la Fira d’Artistes, al Gat del Rosal, a la botiga d’Alba del Palau dels Marquesos, als Cinemes Magèstic i a la pàgina web de l’entitat.

Francesc García