Alumnes de l’Escola d’Art Ondara pinten un mural a Anglesola

07/03/2019

El dibuix recull els elements més essencials del paisatge de la zona

Un grup d’alumnes de 1r de batxillerat artístic de l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega treballa durant aquests dies en l’elaboració d’un mural a Anglesola. El projecte va sorgir de l’assignatura de dibuix tècnic que cursen els alumnes de la via d’arts plàstiques. Amb la finalitat d’elaborar una pintura que plasmés el paisatge del territori, els alumnes van realitzar un treball de camp prenent fotografies de la zona i parlant amb els veïns d’Anglesola. Posteriorment, es va treballar en la geometrització d’aquest paisatge, recollint la seva essència.

La idea d’elaborar un mural amb els estudiants de l’Escola d’Art Ondara a Anglesola va sorgir l’estiu passat. L’actuació permetrà millorar una de les principals entrades al municipi on durant els pròxims mesos també es duran a terme altres treballs d’adequació.

Gràcies a aquesta a col·laboració entre l’escola i l’Ajuntament d’Anglesola, els alumnes tenen la possibilitat de dur a terme totes les fases d’un projecte artístic, des del naixement de la idea, fins a l’execució del mural.

Francesc García