Alumnes de primària i ESO de l’Urgell gaudeixen de l’esport al Parc de Sant Eloi de Tàrrega

24/10/2018

El Seminari del Pla Català de l’Esport a l’Escola i el Consell Esportiu de l’Urgell organitzen una trobada nova trobada esportiva

El Parc de Sant Eloi de Tàrrega s’ha convertit aquest dimecres en una autèntica pista esportiva en acollir als prop de 650 alumnes de 5è de primària i 2n d’ESO de l’Urgell que han participat en la Trobada Esportiva Escolar de la comarca. La iniciativa l’organitzen els professors membres del Seminari del Pla Català de l’Esport a l’Escola, i compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Urgell. Els objectius són promocionar l’activitat física i fomentar la relació entre els nois i noies de l’Urgell fent esport.

La trobada ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de primer de batxillerat del Col·legi Vedruna Sant Josep de Tàrrega. I és que han estat ells els encarregats de coordinar totes les activitats que s’han realitzat, i fer que els joves esportistes gaudeixen de la jornada.

Al llarg del curs escolar, el Seminari del Pla Català de l’Esport a l’Escola vol impulsar altres propostes com la d’aquest dimecres. Per ara, està previst celebrar dues trobades d’atletisme, les quals tindrien lloc a Arbeca, en no comptar amb cap instal·lació adequada per aquesta disciplina a l’Urgell.

Francesc García