Ampliar les places d’habitatge, objectiu principal d’Alba

10/03/2018

La Fundació Alba ha celebrat l’assemblea general on s’han plantejat diverses propostes tan a curt com a llarg termini per fer front a l’alta demanda d’habitatges

Fer front al pla d’habitatge tant a curt com a llarg termini ha estat un dels temes centrals de l’assemblea general de la Fundació Alba. Actualment l’entitat compta amb el 100% de les places d’habitatge ocupades i, pensant ja en el Projecte Alba 2020, vol ampliar aquest servei arribant a diversos nuclis del territori. La construcció d’un nou equipament a l’Urgell o a la Segarra, així com una crida a particulars per tal que aquests cedeixin pisos a través de convenis amb l’entitat, són dues de les propostes que Alba planteja a curt termini.

De cara al futur, Alba vol recuperar el projecte de Sant Martí de Maldà i, després que un dels inversors es fes endarrere, serà la pròpia entitat qui assumeixi el 40% de les despeses; i és que tot i els entrebancs, l’edifici de Sant Martí és una prioritat, què preveu resposta a moltes necessitats.

Actualment hi ha unes 3,500 persones vinculades a la Fundació Alba, una mostra del creixement que experimenta l’entitat any rere any. En els seus 43 anys de vida, compta amb 538 socis i 356 professionals que vetllen per la integració de les persones en risc d’exclusió social.

 

Albert Morales