Anna Giribet serà la nova directora artística de FiraTàrrega

06/11/2018

La guanyadora del primer concurs per escollir aquest càrrec prendrà possessió el pròxim 1 de gener

Anna Giribet ha estat la guanyadora del concurs per la nova direcció artística de FiraTàrrega. A partir del pròxim 1 de gener ocuparà el càrrec, sent la primera dona a fer-ho. Giribet ha estat tècnica de programació de la fira des de l’any 2011 i també ha coordinat el Màster de Creació en Arts de Carrer. El projecte que ha presentat defensa una sòlida línia discursiva i estètica centrada en els eixos del territori, les identitats, la política i la formació.

Aquesta ha estat la primera vegada que FiraTàrrega ha convocat un concurs internacional per escollir la nova direcció artística, que tindrà una durada de cinc anys. La convocatòria ha rebut un total de cinc propostes diferents.

El pròxim 13 de novembre finalitzaran els processos de selecció del nou director executiu de FiraTàrrega, i d’un tècnic de programació. Serà a partir del gener quan el nou equip comenci a treballar en l’elaboració de la programació per la propera edició de FiraTàrrega, que estarà integrada per una cinquantena de companyies.

Francesc García