Arnau Monné és homenatjat per l’Ajuntament de Tàrrega pels èxits aconseguits a l’Europeu sub-23

21/07/2021

La institució entrega l’escut de la ciutat a l’atleta

El velocista Arnau Monné va ser rebut ahir al migdia a l’Ajuntament de Tàrrega per l’alcaldessa, Alba Pijuan, i el regidor d’Esports, Silveri Caro. El consistori targarí va voler retre homenatge a l’atleta després dels èxits assolits al Campionat d’Europa sub-23 disputat a Tallinn, la capital d’Estònia, dues setmanes enrere.

Monné va venir acompanyat dels seus pares i va mostrar al regidor i l’alcaldessa les dues medalles que es va penjar a l’Europeu. La de bronze aconseguida en la competició de 100 metres llisos el convertia en el primer atleta espanyol masculí en assolir aquesta fita. Dos dies més tard, també es va endur la de plata en el relleu de 4x100 metres amb els seus companys del combinat espanyol.

L’atleta va ser homenatjat amb una reproducció de l’escut de Tàrrega que li va entregar l’alcaldessa, Alba Pijuan. Durant la trobada, van parlar de la seva actuació a l’Europeu, les ambicions que té de cara al futur i sobre la proposta de construcció d’una futura pista d’atletisme a Tàrrega per potenciar la pràctica d’aquest esport a la ciutat.

Noves motivacions després dels èxits

Monné va definir les medalles com “una recompensa al treball dut a terme durant molts anys” i es va mostrar “molt agraït” pel reconeixement de l’Ajuntament. L’atleta targarí va expressar la seva voluntat de seguir treballant per arribar a competir en uns Jocs Olímpics com a repte a llarg termini.

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, va destacar la rellevància de la fita aconseguida i li va traslladar el seu desig perquè segueixi sembrant èxits. “Esperem que no sigui la darrera vegada que vingui a l’Ajuntament”, va remarcar la cap del consistori. D'altra banda, el regidor d’Esports, Silveri Caro, va destacar el seu “ascens meteòric” en els 5 anys que fa que es va endinsar en el món de l'atletisme.

Arnau Monné, de 20 anys, es troba actualment de vacances intentant recuperar-se d’una temporada exigent. S’ha format a l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, on segueix entrenant a diari amb el seu entrenador Fran Carrillo, tot i formar part de la disciplina del FC Barcelona.

L'Urgell TV