Arriba la 3a edició de la ‘Caminada als Secans d’Anglesola-Vilagrassa’

16/08/2021

Tindrà lloc el dissabte 21 d’agost entre les 19.30 h i les 23.00 h

La ‘Caminada als Secans d’Anglesola-Vilagrassa’ torna aquest dissabte, 21 d’agost, amb la novetat d’una activitat d’orientació voluntària que podran realitzar els participants al llarg del trajecte. La sortida, que arriba a la seva tercera edició, consta d’un recorregut circular d’onze quilòmetres amb el punt d’inici i final al mirador Maria del Mar Bonet de Vilagrassa.

Es tracta d’un esdeveniment de descoberta, de contacte amb la natura i esportiu no competitiu que vol donar a conèixer l’espai natural dels secans dels municipis d’Anglesola, Tàrrega i Vilagrassa. Aquesta zona és un lloc idoni per a diverses poblacions d’aus estepàries, que seran un atractiu visual i sonor pels participants. 

La convocatòria al punt de sortida està prevista a les 19.30 h. Abans d’iniciar el trajecte, els assistents podran gaudir de l’actuació del grup musical The Walking Roots i un tast de productes de proximitat. La caminada està oberta a tothom i cadascú la pot completar al seu ritme i temps, però des de l’organització es recomana “fer-la en silenci, tranquil·lament, amb familiars i amics”.

L’edició d’enguany està limitada a 150 participants a causa de les restriccions per la pandèmia. Per poder assistir a la caminada, cal inscriure’s prèviament a la web de l’organització. La inscripció té un preu de 6,5 euros que inclou la degustació de l’inici i el dret a l’assegurança, a més de l’avituallament al final del recorregut.

L'Urgell TV