ASPID aconsegueix feina per a 62 persones a l’Urgell durant el 2017

25/04/2018

L’entitat compta amb un nou local a Tàrrega cedit per l’Ajuntament

Un total de 62 persones de l’Urgell han aconseguit un contracte de treball durant l’any 2017 gràcies als serveis d’inserció laboral de l’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID). L’entitat treballa a la comarca des de l’any 2007, i al llarg d’aquest temps ha consolidat el seu projecte amb diversos programes de formació i inserció. Durant l’últim any, ASPID ha atès a 172 persones a l’Urgell, ha visitat més de 260 empreses del territori i ha format a 155 alumnes per millorar el seu accés al món laboral.

Des de l’any 2017, ASPID compta amb un local a Tàrrega cedit per l’ajuntament. Aquest espai s’ubica als baixos de l’Espai MerCAT i ha permès que l’entitat pugui desenvolupar més programes i potenciar la inserció socio-laboral de les persones que atén.

ASPID és una de les entitats referents en l’àmbit de la discapacitat en la demarcació de Lleida amb una trajectòria de quasi 25 anys.  Gràcies al treball colze a colze amb les administracions públiques, l’Associació ja té presència al Segrià, la Noguera, el Pla d’Urgell, l’Urgell, la Segarra, les Garrigues i l’Alt Urgell.

Francesc García