Bellpuig celebra el 5é ral·li de terra

13/05/2018

Eduard Pons de l’equip vigatà Baporo Motorsport, es va endur la victòria en la classificació final juntament amb el copilot Daniel Muntadas, conduint un Škoda Fabia R5

La competició que començava passada la 1 del migdia aquest any era Campionat de Catalunya de Ral·lis i puntuava per la Challenge Focuxtreme. Es tractava de la primera prova del Campionat de Catalunya de promoció, una copa que fa la federació per a menors de 23 anys i el que guanya, l’any vinent té pagada tota la temporada amb una copa de promoció Volant RACC.

El recorregut constava de 135 km dels quals, 64 km eren cronometrats, distribuïts amb 2 trams i en els que es feien tres passades a cadascun. El recorregut transcorria dins dels termes municipals de Bellpuig, Preixana, Anglesola i Vilagrassa. 

La base de la prova estava situada al pavelló poliesportiu de Bellpuig, on també es feia l’assistència i a partir de les 9 del matí es donava a conèixer el recorregut a tothom. També en aquest lloc, els participants passaven les verificacions administratives i tècniques.

En finalitzar les curses, a la Plaça Ramon Folch es van exhibir en un Parc tancat, els vehicles que havien participat al ral·li, i passades les 6 de la tarda, va tenir-hi lloc el lliurament de trofeus amb la presència de l’alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch, i la regidora d’Esports Sra. Anna Quesada.

El 5è Ral·li de Terra “Vila de Bellpuig” l’organitzava WRC Management i comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Anglesola, l’Ajuntament de Preixana, l’Ajuntament de Vilagrassa, l’Ajuntament de Bellpuig i la Diputació de Lleida, així com de altres institucions i empreses.

Infolleida