Boira Experienca organitza una caminada nocturna en silenci pels Secans de Vilagrassa i Anglesola

18/07/2019

La caminada nocturna Sembrats de Silenci estrena el pròxim 3 d'agost la seva primera edició. Aquesta caminada està inclosa dins el programa d'activitats d'Espais Naturals de Ponent i finançada pels ajuntaments d'Anglesola, Tàrrega i Vilagrassa gràcies a un conveni conjunt que té com a objectiu realçar els valors d'aquest espai natural.

Sembrats de Silenci és una caminada nocturna no competitiva i circular, que tindrà lloc a 1/4 de 9 del vespre a Vilagrassa. Serà de 10 quilòmetres pels Secans de Vilagrassa i Anglesola, lloc de reproducció de l’esparver cendrós i també té poblacions d’altres aus de caràcter estepari. Per aquesta raó els organitzadors, Boira Expirience, han pensat que seria idoni una caminada en silenci, per escoltar els sons i sentir, el que la natura ens ofereix.

Els organitzadors han dissenyat un recorregut que va d’un extrem a l’altre de l’Espai Natural dels secans de Vilagrassa i Anglesola i han habilitat uns espais a la meitat de la caminada amb avituallament líquid, pica pica a base de coca de recapte, vi i aigua on es permetrà parlar per poder compartir l’experiència i la companyia, també hi haurà un concert a càrrec d'Edu Escaño en un segon avituallament al finalitzar la caminada. 

Infolleida