Bona afluència de públic a la programació cultural d’estiu de Tàrrega

24/08/2019

Brillen els concerts del centenari de la Societat Ateneu

Prop d’un centenar d’activitats nodreixen la programació cultural d’estiu a Tàrrega. El municipi ofereix de juny a setembre una variada programació de concerts, cinema, arts escèniques, festes, sardanes i vetllades a la fresca que amenitzen les estones de vacances. És un ampli catàleg de propostes programades des de l’àrea municipal de Cultura, el teixit associatiu i el sector privat de bars i terrasses.

Una de les darreres propostes del calendari estival ha estat el lluït concert d’havaneres que la nit del divendres 23 d’agost va omplir els jardins de la Societat Ateneu. Els Pescadors de l’Escala, agrupació emblemàtica del gènere, van ser els protagonistes d’una vetllada multitudinària que s’emmarcà també dins el centenari de l’esmentada entitat, efemèride que es commemora amb un extens programa d’actes. El concert, on no van faltar els valsets i les cançons de taverna, va comptar amb el suport de l’àrea municipal de Cultura.

La Societat Ateneu ha programat amb èxit altres concerts durant l’estiu amb noms com Walkin’ Roots, Ariga Soul o Escape de Jazz, també en el marc de commemoració del seu centenari. D’altra banda, el consistori ja va oferir un altre concert d’havaneres el passat 9 d’agost a càrrec del grup Fulles de Tardor, que va congregar molt de públic a la plaça dels Comediants. A la programació d’estiu de la capital de l’Urgell encara figuren més al·licients fins al setembre, com és el cas de l’actuació del cantautor Pau Vallvé el diumenge 25 d’agost al terrat de Cal Trepat (en el marc del cicle “Terrats en Cultura”) i les festes majors d’Altet, Riudovelles i El Talladell entre altres propostes.

Infolleida