Castellserà celebra la segona fira d'horticultura els dies 13 i 14 d'abril

01/04/2019

Certamen adreçat a totes aquelles persones que aposten per tenir els seus propis horts

Castellserà celebrarà els dies 13 i 14 d’abril la segona edició de la Fira d’Horticultura Viu l’Hort. Organitzat pel consistori, el certamen aposta per difondre noves tècniques entre totes aquelles persones que tenen hort a casa, siguin principiants o experts. I és que, en els darrers temps els horts han esdevingut una activitat molt popular no només entre la gent gran, sinó també entre els joves. És per això que des de Castellserà consideren que cal donar resposta als possibles dubtes que els agricultors puguin tenir.

La fira tindrà lloc a la zona esportiva del municipi i comptarà amb una vintena d’expositors i un ample programa amb xerrades, activitats i tallers. Algunes de les propostes més destacades que tindran lloc son un taller de nocions bàsiques per a l’elaboració de compost casolà; una jornada tècnica sobre com produir llavors i planter de varietats tradicionals per a l’hort; una xerrada sobre plagues i malalties freqüents en el cultiu de tomàquets; una visita a l’hort de Josep Moret; el taller estrella de la fira sobre com fer hort; o una taula rodona per tal de compartir experiències en el món de l’horticultura.

Aquest any, com a novetat, el certamen s’inaugurarà dissabte a les 16.00h al mateix recinte firal amb la plantada d’un arbre. Una altra novetat d’aquest any serà l’espectacle programat per la nit de dissabte de música i poesia relacionat amb els productes dels horts.

Infolleida