Castellserà distingeix a la creadora de “Les tres bessones” en la 15a Festa del Bandoler

13/05/2019

La cita arrela entre els més petits amb la celebració del Petit Bandoler

L’entrega del Pedrenyal d’Honor a Roser Capdevila, creadora de “Les tres bessones”, ha estat un dels moments més esperats de la 15a Festa del Bandoler de Castellserà, celebrada aquest cap de setmana. La il·lustradora, que acaba de complir 80 anys, ha confessat sentir-se molt emocionada i agraïda en rebre aquest reconeixement a la seva trajectòria per part del poble on té part dels seus orígens.

La Festa del Bandoler ha estrenat aquest any el Festival Petit Bandoler, una proposta que té com a objectiu que la festa arreli entre els més petits. Per tal d’aconseguir aquest propòsit, l’any que ve es presentarà un conte basat en la història del bandoler i cap de quadrilla Perot d’Argensola.

Com cada any, la Festa del Bandoler ha comptat amb  una mostra de les danses típiques del municipi. En aquesta ocasió, els veïns i veïnes de Castellserà han estrenat la Dansa del Batlle, i de cara a la propera edició tenen previst estrenar-ne una dedicada al Noble Tarragona, amb l’objectiu que cada personatge en tingui una de pròpia.

Han completat la cita la tradicional Trobada de Puntaires que ha reunit a més de 200 persones, representacions teatrals, i un mercat  amb productes artesans.  

Francesc García