Castellserà instal·la reg soterrat al camp de futbol

25/06/2018

S’han instal·lat un total de 15 aspersors, situats la majoria d’ells al perímetre del terreny de joc, per evitar haver de fer rases dins del camp

L’Ajuntament de Castellserà ha finalitzat aquesta setmana la instal·lació del reg soterrat al camp de futbol, per tal de millorar així la qualitat del reg de la gespa natural i reduir notablement la despesa de temps que hi dedicava la brigada del consistori.

Els treballs van començar a final de maig, un cop acabada la temporada de futbol, tenint en compte que part de la feina s’havia de realitzar al terreny de joc i es volia evitar el trasllat dels partits a d’altres camps.

L’obra es va contractar a l’empresa Jarditec de Palau d’Anglesola i ha costat poc més de 40.000 euros, que s’han finançat gràcies a l’ajut econòmic de la Diputació de Lleida, la Federació Catalana de Futbol i recursos propis.

S’han instal·lat un total de 15 aspersors, situats la majoria d’ells al perímetre del terreny de joc, per evitar haver de fer rases dins del camp, i a més a més s’han instal·lat dos dipòsits d’aigua que ajudaran a filtrar l’aigua que arriba directament del canal i a tenir prou cabal per fer cicles de regs complerts. També s’ha procedit a la resembra de totes aquelles zones malmeses per les obres i per l’ús habitual de la temporada.

Des de que fa quatre anys es va engegar de nou el projecte del primer equip amateur del Club Atlètic Castellserà havia sigut una gran reivindicació i des de l’Ajuntament, tenint en compte que l’equip està a Segona Catalana i per tant competeix contra equips de pobles molt més grans, s’ha fet l’esforç de condicionar diversos espais del camp i el reg soterrat és la inversió estrella. Fins fa gairebé cinc anys encara es regava el camp amb diversos aspersors distribuïts pel terreny de joc que es movien manualment, pel que la inversió permetrà un gran estalvi de temps a l’ajuntament, així com també permetrà tenir un perfecte estat del terreny de joc, on no només hi juga el primer equip del Club Atlètic sinó també els veterans i l’Escola de Futbol Urgell.

Infolleida