Circ, percussió i dansa atrauen una gran afluència de públic en la segona jornada de FiraTàrrega

06/09/2019

“El Gran Final”, “Possê”, “Out of blue” o “Give me protein” són algunes de les propostes que s’han pogut veure durant aquest divendres

FiraTàrrega 2019 ha viscut aquest divendres la seva segona jornada amb un ample ventall de propostes artístiques i una gran afluència de públic. Una de les propostes que més espectadors ha atret ha estat “El Gran Final”, de la companyia Bucraá Circus. L’espectacle, que ret homenatge a l’ofici de pallasso, ha arrencat els riures dels centenars de persones que s’han congregat a la plaça Major, un dels escenaris més concorreguts de fira.

Una altra proposta que ha gaudit de molt bona acceptació ha estat “Possê”, dels cerverins Sound de Secà. El muntatge reivindica l’espai públic com a lloc de trobada, i convida a entendre la percussió com un llenguatge de comunicació i no com una eina d’animació.

La dansa també ha tingut el seu espai en aquesta segona jornada de fira, amb propostes com ara “Out of the Blue”, de la companyia LaRutan, i “Give me protein” de Kernel Dance Theatre.

La fira compta aquest any amb més de 800 professionals acreditats, que aprofiten aquests dies per conèixer noves propostes artístiques, intercanviar experiències amb altres professionals, o com a font d’inspiració per a la creació de nous espectacles.

Demà dissabte FiraTàrrega continuarà amb la que es preveu que sigui la jornada més multitudinària. En total s’hi podran veure 60 funcions, dels més de 40 espectacles que conformen la programació d’enguany.

Francesc García