Comencen els treballs de millora al pàrquing municipal de l’avinguda de Catalunya de Tàrrega

08/10/2018

Renovació de la pintura del paviment a la planta baixa, on les places d’estacionament també guanyaran en amplada

L’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat aquest dilluns les tasques de millora del paviment al pàrquing municipal de l’avinguda de Catalunya. Les obres consisteixen a renovar el revestiment de pintura de la superfície de la planta baixa, ja que el ferm pateix deteriorament per l’ús i el pas del temps. Els dies 8 i 9 d’octubre els treballs es poden compatibilitzar amb el pas de vehicles. Si bé a partir del dimecres 10 les obres obligaran a tancar les instal·lacions durant tres setmanes, fins al 30 d’octubre, ja que no es podrà transitar per la planta baixa, la qual també dóna accés als altres nivells.

Nova senyalització horitzontal que permetrà ampliar les places
El projecte preveu també repintar la senyalització horitzontal augmentant així l’amplada de les places d’estacionament. D’aquesta forma, els llocs d’aparcament tindran entre 2,70 i 2,82 metres d’ample (actualment oscil·len entre 2,20 i 2,42 metres). S’habilitaran a més algunes places de més de 3 metres. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Pintures Roger SLU per un import de 36.263,70 euros. La major amplada de les places al pàrquing proporcionarà més comoditat als usuaris. La infraestructura, que es construí l’any 2010 per a facilitar l’accés de clients als establiments comercials, compta actualment amb 225 llocs d’estacionament distribuïts en quatre plantes.

Alternatives d’estacionament gratuït molt a prop del centre urbà
Mentre el pàrquing municipal de l’avinguda de Catalunya romangui tancat, el consistori informarà els usuaris de les nombroses alternatives que Tàrrega ofereix per estacionar el vehicle. A banda de les places de rotació de zona blava, la capital de l’Urgell disposa molt a prop del centre urbà de dues grans àrees de pàrquing gratuït a cel obert, ubicades a l’avinguda Onze de Setembre (150 llocs) i vora l’estació de tren (130 llocs). També es pot fer ús del pàrquing municipal de la plaça de les Nacions sense Estat, de pagament (194 llocs).

Infolleida