Comencen les obres al Raval de Puigverd del poble d’Agramunt

19/07/2021

L’actuació compta amb un pressupost de 240.000 euros i una durada d’uns 6 mesos

Agramunt inicia avui les obres de reforma al Raval de Puigverd. Aquesta actuació pretén donar continuïtat a les millores del centre històric, tal com ha assenyalat l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernández: “És un carrer que s’ha quedat molt obsolet i que fa d’enllaç de continuïtat del Casc Antic, una zona que hem anat arreglant durant els darrers anys”.

Entre les principals actuacions que s’hi duran a terme hi ha la renovació de la canonada d’aigua que enllaça els dipòsits amb els domicilis i les instal·lacions que van soterrades. També es reformarà el ferm eliminant els trams actuals de vorera per tal de deixar tot el carrer al mateix nivell.

L’alcaldessa ha indicat que l’objectiu principal de l’obra és el de “sanejar el carrer, eliminar les barreres arquitectòniques i millorar i modernitzar les instal·lacions soterrades”. Tanmateix, també es preveu “deixar el carrer preparat perquè, de cara a un futur, es puguin soterrar els diferents serveis bàsics de les diferents companyies”.

El pressupost de l’obra és de 240.000 euros. El període d’execució està previst pel termini d’uns 6 mesos, però la possibilitat que es puguin trobar restes arqueològiques a causa de la proximitat amb el nucli antic pot provocar que s’allarguin.

A causa de les obres, la zona d’aparcament de l’Acadèmia quedarà inhabilitada a partir d’avui. Aquest espai s’aprofitarà per instal·lar la maquinària i el material de les obres.

L'Urgell TV