Concert de professors de l'Escola Municipal de Música de Bellpuig a benefici del Rebost Solidari de Càritas

17/02/2020

Els propers concerts seran el 29 de març amb la Cobla Lo Castell, el 10 de maig amb The Vintage Clock i el 7 de juny amb la Banda Municipal de Música de Bellpuig

El tercer concert del 7è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona” organitzat per l’Escola Municipal de Música de Bellpuig, ha tingut lloc aquest diumenge al Teatre Armengol.

En aquesta ocasió, el concert l’oferien els professors de l’Escola Municipal de Música de Bellpuig a benefici del Rebost Solidari de Càritas Interparroquial de Bellpuig, Vilanova de Bellpuig, Castellnou de Seana, Preixana i Seana. El repertori del concert incloïa obres de W. A. Mozart, J. Haydn, W. Clark, J. G. Albrechtsberger, B. Romberg, A. Parlow, J. A. Amon i cançons populars.

L’entrada al concert era gratuïta però es demanava als assistents portar aliments i/o productes d'higiene per abastir el Rebost Solidari. Es tracta d'una associació que té com a objectiu vetllar per facilitar aliments a qualsevol persona que passi gana i no tingui recursos econòmics per comprar-ne. El servei atén mensualment a unes 50 famílies derivades dels serveis socials de l’Ajuntament de Bellpuig i altres persones que es troben en situació de carència de serveis socials que són derivades per Càritas.

El Rebost s’ofereix a les poblacions de Bellpuig, Vilanova de Bellpuig, Castellnou de Seana, Preixana i Seana, i s’abasteix de les aportacions d’aliments i productes que li arriben des del Banc dels Aliments a través de l’Ajuntament, el Consell Comarcal de l’Urgell, la parròquia de Bellpuig, d’establiments de la zona que col·laboren amb el Gran recapte d’aliments, d’empreses i de persones a títol particular.

Durant l’any des de Càritas s’organitzen diferents activitats per a proveir d’aliments i d’altres productes del Rebost Solidari, com en el cas d’avui col·laborant amb l’Escola de Música amb l’organització del concert.

El Rebost Solidari actua en col·laboració amb la Fundació Banc dels Aliments de Lleida i la Regidoria de política social, convivència i salut de l'Ajuntament de Bellpuig.

Infolleida