Derrota de la UE Tàrrega, al camp del Júpiter CE, per dos gols a un

16/12/2018

Amb aquest resultat, l’equip d’Edu Berrocal es col·loca de forma provisional en vuitena posició amb 19 punts

Derrota per la mínima de la UE Tàrrega, aquest migdia al camp del CEM Júpiter a Barcelona. Els de l'Urgell no ha pogut imposar-se a l'equip barceloní tot i avançar-se amb un gol de Jofre Graells, durant els primers compassos del partit (minut 14).

A partir d'aquest moment, l'equip local ha controlat el partit i un quart d'hora més tard Marcos Ahufinger Diaz ha marcat el gol de l'empat. L'equip de Berrocal, ha aguantat el resultat durant gairebé tot el matx, i semblava que aquest seria el resultat final com ho ha estat durant les dues últimes jornades; però pocs minuts abans d'acabar el partit (minut 89) Jalal Kasmi ha marcat el definitiu 2 a 1 a favor del Júpiter.

Amb aquest resultat, l'equip de l'Urgell ocupa de forma provisional la vuitena posició de la classificació, a l'espera dels partits que han de jugar els seus rivals més directes.

La propera cita serà diumenge 23 de desembre a les 16.30 al Camp Municipal Joan Capdevila contra l'EFAC Almacelles.