Detenen un home per robar peces metàl·liques en empreses de l’Urgell i Pla d'Urgell

06/11/2018

El detingut ha estat sorprès amb el cotxe carregat de material

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns un veí de Sidamon de 30 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força.

El cas es remunta a finals d’octubre, quan el responsable d’una empresa de Bellpuig va denunciar el robatori de diversos objectes d’acer inoxidable que guardaven al pati exterior d’una nau. Els robatoris s’havien produït en tres caps de setmana consecutius i amb el mateix modus operandi. Els autors tallaven la tanca perimetral i, una vegada dins, s’emportaven motllos, safates i carros d’acer inoxidable.

Al seu torn, els Mossos d’Esquadra van comprovar que durant aquelles setmanes un home havia venut en una deixalleria de Lleida 276 quilos de peces d’acer. Amb aquesta informació, aquest dilluns els investigadors van establir un dispositiu de vigilància al domicili d’aquesta persona. Minuts més tard va arribar el sospitós amb un turisme carregat de planxes de metall i va ser arrestat en comprovar que havien estat sostretes aquella mateixa matinada en una empresa de Bell-lloc d’Urgell.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions, ja que el detingut hauria rebut l’ajuda de persones del seu entorn per perpetrar els robatoris. El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, passarà en les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Infolleida