Detingut un home per vendre cocaïna a la Fuliola

05/08/2021

L’escorcoll dels Mossos va trobar 32,7 grams en possessió de l’acusat

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns al vespre un home que venia cocaïna dins un cotxe al municipi de la Fuliola. El detingut, veí de Bellpuig, de 33 anys i nacionalitat marroquina, estava en possessió de 32,7 grams de droga en el moment de la intervenció policial, valorats en 1.900 euros segons les estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents.

El dia de la detenció, l’home estava dins d’un turisme aturat a l’avinguda Catalunya de la Fuliola i els suposats clients se li acostaven per comprar-li la cocaïna, segons explica la policia. Diverses persones que estaven al voltant del vehicle o es dirigien a aquest, es van sobresaltar en veure el vehicle policial i van marxar apressadament.

Davant les sospites, els agents dels Mossos es van acostar fins al vehicle per conversar amb el conductor, que es va posar molt nerviós. En un primer moment va negar tenir cap mena de substància il·lícita, però, finalment, va acabar lliurant als agents un moneder amb set embolcalls de plàstic amb cocaïna.

La policia va registrar el turisme i va trobar uns altres set embolcalls amagats al reposador de braços davanter. A la part posterior del vehicle i dins d’una bossa de roba, també es van trobar dues bossetes amb substància sòlida tipus roca, d’uns 5 grams cadascuna i una altra d’uns 10 grams aproximadament.

L’home va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Dimarts va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer i el jutge en va decretar llibertat amb càrrecs.

L'Urgell TV - ACN / Foto: SEGRE