El 25è Ral·li Ciutat de Tàrrega decidirà el títol de la Copa Catalana de Ral·lis de Terra

08/12/2018

Prova organitzada pel Club d’Automobilisme Escuderia Tàrrega amb suport de la Regidoria d’Esports

Tàrrega serà escenari aquest cap de setmana d’una gran cita del món del motor. La capital de l’Urgell acollirà els dies 8 i 9 de desembre el 25è Ral·li Ciutat de Tàrrega, el qual tancarà el calendari de la temporada del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra. La prova també acollirà la Copa de Catalunya Promoció Trofeu Junior, el Trofeu de Catalunya Ral·lisprint i el 8è Màster de Campions sobre Terra, fet que garanteix un atractiu espectacle per als aficionats d’aquest esport. El Club d’Automobilisme Escuderia Tàrrega organitza la convocatòria, la qual compta amb 25 inscrits.

La cita tindrà el Parc Esportiu de Tàrrega com a punt de sortida i arribada. El recorregut discorrerà per camins rurals de la zona amb 75,12 quilòmetres cronometrats. El recorregut total de la prova serà de 138,94 quilòmetres. El traçat es divideix en dos trams: l’A de 12,28 km i el B de12,76 km, als quals es faran tres passades. El dissabte 8 de desembre a la tarda tindran lloc les verificacions. El diumenge 9 de desembre es disputaran les diferents competicions: el primer participant sortirà del parc tancat a les 8:40h; el primer participant del Tram A a les 9:12h; i el primer participant del Tram B a les 9:48h.

La prova decidirà la Copa entre els equips Domènech – Coronado (Citroën DES3 Proto) i Pons – Muntades (Skoda Fabia R5). També disputaran la prova Joan Vinyes i Jordi Mercader, subcampions d’Espanya l’any 2007. Alhora es decidirà el Trofeu de Catalunya Ral·lisprint entre Solà – Taberner i Eguren – Perera, tots dos equips al volant d’un Ford Focus 1.6. També es proclamaran a la capital de l’Urgell els guanyadors Trofeu Junior, títol al qual opten Abad – Requena i Aymerich – Aymerich amb un Ford Focus 1.6. Els camins rurals per on discorrerà la prova es deixaran arranjats després de la cursa. La Regidoria d’Esports col·labora aportant recursos logístics i econòmics. El Ral·li Ciutat de Tàrrega celebra la 25a edició coincidint amb els 20 anys del Club d’Automobilisme Escuderia Tàrrega, actual organitzadora de la prova. L’entitat, que ha convocat nombroses competicions de motor, expressa l’agraïment a tothom que ha col·laborat en les activitats.

Infolleida