El Campionat d'Espanya de Motocròs torna al Circuit de Bellpuig

23/04/2018

Lucas, Larrañaga i Butrón, campions en les categories MX125, Èlit-MX1 i Èlit -MX2, respectivament

El Circuit de Motocròs de Bellpuig ha acollit durant aquest cap de setmana a més d’un centenar de pilots que han participat en la tercera prova del Campionat d’Espanya de Motocròs en les categories MX125, Èlit-MX2 i Èlit-MX1. Després de dos dies de proves i entrenaments, Mario Lucas, Guillem Farres i David Braceras han aconseguit el podi en la categoria MX125; en la categoria Élit-MX2, Iker Larrañaga s’ha fet amb la primera posició, mentre que la segona i la tercera han estat per Simeó Ubach i Sergio Castro, respectivament; José Antonio Butrón ha aconseguit l’or en Èlit-MX1 i Harry Kullas i Ander Valentín han obtingut la plata i el bronze.

L’entrega de premis ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Mª Mañé; el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura; l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, i el president del Moto Club Segre, Lluís Capdevila.

Els participants d’aquesta prova organitzada pel Moto Club Segre han gaudit de les millores que s’han fet recentment al circuit, entre les quals destaquen l’arranjament de la zona del pàdoc que ha finalitzat amb l’asfaltat de tot l’espai destinat a encabir les infraestructures dels equips. L’actuació ha suposat una millora important tant pels equips com pels aficionats que ara compten amb un espai més confortable per veure les competicions.

Un any més, l’esdeveniment ha portat el nom de “Memorial Josep Armengol”, en homenatge al desaparegut membre del Moto Club Segre i un dels impulsors del circuit.

Infolleida