El castellseraní Eric Calderó fitxa pel Mollerussa de tennis taula

05/06/2020

Jugarà a Primera Nacional, categoria on ha competit les dues últimes temporades amb el Nàstic de Tarragona

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol ha fitxat a Eric Calderó per reforçar el primer equip, que militarà per segon any consecutiu a Primera Nacional, la tercera màxima categoria estatal. Calderó ha competit en aquesta categoria durant les dues últimes temporades més una altra a Segona Nacional amb el Nàstic de Tarragona. En aquests tres anys ha aconseguit un percentatge de victòries del 52% amb 62 partits guanyats i 50 de perduts.

El palista és nascut a Castellserà i té 25 anys. Ja havia format part del CTT Mollerussa del 2014 al 2017, on va aconseguir l’ascens de Tercera a Segona Nacional. Anteriorment, havia jugat amb el Murrayfield TTC (Escòcia), el CTT Borges i el CTT Balaguer. Ara torna al conjunt del Pla d’Urgell per jugar la seva tercera temporada a Primera Nacional. Farà equip amb Iván Fernández, Xavier Fontanet i Ricard Gómez.

“És un jugador que ens ajudarà a guanyar aquells partits que aquest any hem tingut a tocar i que per falta d’experiència a la categoria hem acabat cedint”, argumenta Ricard Gómez, president del club. “L’objectiu és la permanència i aquest és el primer pas per aconseguir-la tot i que no descartem fer un altre reforç per completar l’equip”, conclou.

El primer equip quedarà enquadrat aquest any amb un grup majoritàriament format per equips catalans, tot i que hi poden haver desplaçaments a Navarra, Saragossa o a les Illes Balears. Seran deu equips en total, en què els dos primers es classificaran per al play-off d’ascens i els dos últims descendiran directe.
EVA CORTIJO