El Grup Alba crea la Xarxa d’Empreses Sòcies per establir aliances i fomentar el compromís social

19/02/2019

Els membres de la xarxa col•laboren amb aportacions econòmiques anuals per impulsar projectes

L’Associació Alba ha acollit aquest dimarts la visita dels responsables d’Ondara Logística, una de les primeres empreses que s’han adherit a la Xarxa d’Empreses Sòcies de l’entitat, un projecte que té com a objectiu establir aliances i col·laboracions entre les empreses del territori i el grup Alba. Els participants d’aquesta xarxa col·laboren anualment fent una aportació econòmica a l’entitat destinada a impulsar projectes i iniciatives que tinguin un impacte en les persones, però també en l’empresa i en la pròpia entitat.

En la visita a l’Associació Alba, els responsables d’Ondara Logísitca han rebut un segell acreditatiu que ha creat Alba per donar visibilitat i posar en valor les empreses sòcies. D’aquesta manera, també es vol apostar per crear una petita comunitat empresarial que aposti per la responsabilitat social.

Aquesta no és la primera vegada que Alba impulsa iniciatives d'aquest tipus. En els darrers anys ha realitzat diferents accions per fomentar el compromís i la responsabilitat social entre les empreses amb iniciatives com la Trobada d'Empresaris de l'Urgell i la Segarra que es celebra anualment.

Francesc García