El Grup Alba i el Centre Esportiu Sant Jordi organitzen una matinal d'spinning solidària

15/03/2019

Els participants hauran de fer una aportació de 10€ pel projecte Apadrina un km relacionat amb la ruta de llarga distància que fan anualment els ciclistes del Club Alba

El proper 30 de març de 10h a 13h els amants de la bicicleta i l'esport tenen una cita a la Plaça del Carme de Tàrrega on podran gaudir de l'esport a l'aire lliure gràcies a la matinal d'spinning solidari que organitzen el Grup Alba i el Centre Esportiu Sant Jordi. Hi haurà avituallament pels participants i servei de barra durant tot el matí. 

Per cada una de les 3 masterclass que es realitzaran els participants hauran d'aportar 10€ que es destinaran al projecte Apadrina un km del Club Ciclista Alba i tothom que hi vulgui col·laborar podrà fer una aportació en concepte de fila 0. El projecte Apadrina un km està relacionat amb la ruta de llarga distància que realitzen el grup de ciclistes des de fa molts anys. El repte que s'han marcat aquest any els 10 ciclistes i els 3 monitors que hi participaran és pedalar els 250km de distància que hi ha entre Santiago de Compostela i Oporto (Portugal).

Habitualment les despeses de la ruta van a càrrec dels ciclistes i l'entitat en subvenciona una part, però aquest any els costos de l'avió han incrementat el pressupost i s'estan buscant patrocinadors i accions que ajudin a finançar el viatge.

Per participar a les masterclass d'spinning del dia 30 de març cal fer una inscripció prèvia al Centre Esportiu Sant Jordi.Aquest esdeveniment solidari també compta amb la col·laboració de l'empresa Borges que ha donat producte per l'avituallament; l'Ajuntament de Tàrrega, Foment Tàrrega, el Consell Esportiu de l'Urgell i l'empresa 9AG materials de construcció. 

Infolleida