El nen que es va ofegar al canal Segarra-Garrigues a Tàrrega surt de l'UCI

16/06/2021

El nen de 7 anys que diumenge passat va ofegar-se al canal Segarra-Garrigues al seu pas per Tàrrega ha sortit de la Unitat de Cures Intensives (UCI) i ha estat traslladat a planta de l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona on va ser evacuat en ambulància després de l'incident, segons ha informat el centre hospitalari a SEGRE. Des de l'hospital han afirmat que el menor continua evolucionant favorablement.

Pel que sembla, el petit estava jugant a última hora de la tarda amb altres nens a la vora del canal o bé banyant-se, al tram que discorre pels afores de la capital de l’Urgell i que és al costat de la urbanització. El germà de la víctima, de tan sols deu anys, es va tirar a l’aigua ràpidament per rescatar-lo, tot i que sense èxit.

Van ser dos persones adultes que en aquell moment passaven pel lloc les que van sentir els crits d’auxili de la resta de nens i, a l’adonar-se de la gravetat de la situació, també es van tirar a l’aigua i finalment van aconseguir treure el petit. Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) traslladats al lloc van aconseguir reanimar el petit al lloc dels fets i finalment van poder estabilitzar-lo.

Redacció - SEGRE