El retorn de l'orgànica a Agramunt es revertirà en un projecte escollit pel poble

17/06/2019

Es destinaran 12.100€ al projecte que obtingui més puntuació

L'Ajuntament d'Agramunt dona continuïtat un any més a la iniciativa de participació ciutadana per escollir un projecte que es finançarà amb els diners que el consistori rep del retorn de l’orgànica.

Aquesta serà la tercera vegada que s’impulsa aquest projecte de participació ciutadania al qual en aquesta ocasió es podran destinar 12.100€. Aquest import sorgeix de la bonificació que l'Ajuntament d'Agramunt rep per part de l'Agència Catalana de Residus per haver separat la fracció orgànica de la resta d'escombraries. 

Així doncs, a partir d'aquest dilluns queda oberta la primera fase la de recollida de propostes perquè tothom que vulgui pugui presentar els seus projectes i/o idees per millorar Agramunt. Les aportacions es poden fer a través d’un formulari on line disponible al web de l'Ajuntament d'Agramunt o a les oficines de l’ajuntament fins al proper 30 de juny. Igual que l’any passat, només podran votar les persones que estiguin empadronades a Agramunt a data d’abril de 2019 i que siguin majors de 16 anys.

Un cop acabat el termini de recollida de propostes aquestes seran avaluades per l’Ajuntament i de tots els projectes presentats en quedaran tres que es sotmetran a votació popular. Cal tenir en compte que gràcies a aquesta iniciativa, Agramunt ha millorat l’enllumenat del Parc de Riella i el del carrer Sió.

Infolleida