El taller d’un artista: dels vehicles més clàssics, als mobles més moderns

15/02/2018

John Singleton va arribar a Agramunt fa uns anys i es dedica a customitzar cotxes clàssics i dissenyar mobles de disseny

Aquest Morris 14 de l’any 1936 és l’última adquisició del John Singleton, un arquitecte anglès que va arribar als 25 anys a Barcelona, i des de fa un bon grapat viu a Agramunt, on es dedica a un dels seus grans hobbies, la restauració de vehicles clàssics.

Actualment té nou cotxes antics customitzats importants de Bolívia, Nova Jersey i alguns europeus. Però, si un destaca per sobre de tots, aquest és un Doodge americà d’abans de la II Guerra Mundial. Aquest va ser el primer vehicle que va restaurar, o com ell mateix diu, reinventar.

Les inquietuds del John van més enllà dels cotxes, i és que també es dedica a la creació de mobles exclusius fets amb materials d’alta qualitat i treballats a mà. Tot i que va començar venent únicament a Barcelona, alguna de les seves peces ja es poden adquirir i veure a tots els indrets del món.

Totes les creacions d’aquest artista es poden veure al seu local a Agramunt, “The Garage”, un espai que mostra el seu tarannà creatiu i on es poden trobar articles ben curiosos.

Al seu taller, la creativitat no s’atura i ja treballa en peces per a diversos ajuntaments del territori, i per a particulars de tot l’Estat.

Francesc García