El Tàrrega empata a 1 contra el Gavà

21/10/2018

L’equip d’Edu Berrocal ha estat el clar dominador del matx, però un penal molt protestat al minut 88, l’ha obligat a cedir dos punts

Tàrrega i Gavà han empatat 1 a 1 aquest diumenge a la tarda en un partit poc lluït però que ha tingut a l’equip de l’Urgell com a clar dominador del joc.

El matx ha arrencat amb força intensitat per part de tots dos conjunts però sense aconseguir clares ocasions de gol en cap de les dues porteries. No ha estat fins al minut 26 quan Alberto ha fet el primer avís a la porteria defensada per Kilian Cañabate i, tan sols nou minuts desprès, Jony ha fet pujar l’1-0 al marcador amb un autèntic golàs de fora l’àrea rematant de volea una pilota morta. La jugada del gol ha arribat desprès que l’arbitre concedís la llei de la avantatja al conjunt targarí.

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans i ja en la segona part el Tàrrega ha aconseguit mantindre el seu avantatge amb una molt bona defensa i amb un equip molt ben ordenat en totes les zones del camp.

Les ocasions de l’equip d’Edu Berrocal s’han anat succeint i en alguna ocasió semblava clar que el 2-0 fos qüestió de temps. Per sorpresa de tothom, el gol ha arribat a l’altra porteria després de que l’àrbitre assenyalés un penal més que dubtós a favor del Gavà. Marcos Lopez no ha perdonat i, ja al minut 88, no hi ha hagut més temps per moure l’empat del marcador.

L’empat deixa al Tàrrega a la quinzena posició, empatat amb cinc punts amb el setzè i dissetè classificats, que són el Lleida Esportiu B i l’Andorra.