El Tàrrega guanya 0-2 al camp del Vilanova i la Geltrú

11/11/2018

Amb aquest resultat, l’equip d’Edu Berrocal es col·loca a mitja taula de la classificació, sent novens amb 14 punts

Victòria del Tàrrega al camp del Vilanova i la Geltrú per 0-2. Els de l’Urgell han aconseguit deixar resolt el partit al primer temps amb un gol matiner de Jonathan Fernández al minut 11 i un altre en pròpia porta del defensa garrafenc Víctor Lebero, al minut 25.

El marcador ja no s’ha mogut més en tot el partit i res ha pogut fer l’equip local per intentar optar a un empat i menys, a la victòria. El partit però, si que ha deixat temps per repartir un bon nombre d’amonestacions, tres per l’equip del Garraf i dues pels targarins.

Amb aquest resultat, l’equip d’Edu Berrocal es col·loca a mitja taula de la classificació, sent novens amb 14 punts, només un menys que els dos rivals de davant seu, una posició que arriba després d’haver aconseguit un total de quatre victòries en el que porten de lliga, dos empats i cinc derrotes.

La propera cita serà diumenge dia 18 a les 16h jugant com a locals i enfrontant-se al quinzè classificat de la taula, el Sant Ildefons.