El Tàrrega guanya al Borges per 1-2

29/10/2018

El Borges Blanques es va avançar, però el Tàrrega va donar la volta al marcador abans d’acabar la primera part

L’impecable treball de la U.E. Tàrrega ha estat determinant per assolir una important victòria (1-2) a les Borges. La pressió i la brega constant de tots els jugadors que han intervingut sobre el terreny de joc ha estat la clau d’aquesta victòria blaugrana que, jornada a jornada, està donant passos cap a la recuperació, fugint dels llocs de descens.

En la primera part del partit, el Tàrrega ha mostrat la seva intensitat,  malgrat que l’equip local s’ha avançat en el marcador amb l’1-0 al minut 10, gràcies a Aitor que ha aprofitat una pilota descontrolada dins l’àrea blaugrana. Abans, però, el Tàrrega hauria pogut avançar-se al minut 5 amb Joni, però la seva ramatada no va trobar la porteria rival.  Al minut 13 s’hauria pogut aconseguir l’empat, però el xut de Vargas ha impactat amb el pal. Només tres minuts més tard, al 16, Jofre ha aconseguit l’empat (1-1) aprofitant una bona passada de Joni. A partir d’aquest moment, el partit ha passat a les mans dels blaugranes que han posat en perill constant l’àrea local. Al minut 18, Leo, a la sortida d’un córner, ha obligat al porter local a fer una gran intervenció. Al minut 37, en ple domini dels targarins, Vargas ha filtrat una pilota entre els dos centres de les Borges fent que Joni establís l’1-2 al marcador.

Després de la mitja part, el Tàrrega, necessitat de punts, s’ha replegat al seu camp per tal de mantenir el marcador i dificultar les poques accions de l’equip local, que no ha trobat manera de generar cap perill sobre la porteria blaugrana.

L’entrenador del Tàrrega, Edu Borrocal, s’ha mostrat molt satisfet amb l’actitud del seu equip. “La clau ha estat en l’esforç de l’equip. Hem fet la millor primera meitat en el que va de temporada”, ha explicat.