El Tàrrega guanya al líder de la classificació

05/11/2018

Segona victòria consecutiva dels de la capital de l'Urgell

La UE Tàrrega va firmar ahir un partit per emmarcar i va encadenar contra el líder de la categoria, el Viladecans, la seua segona victòria (2-0). Els d’Edu Berrocal van estar impecables en defensa i no van donar cap opció als del Baix Llobregat, que van tenir el domini de la pilota però van ser incapaços de trencar l’entramat defensiu proposat pels locals. Els targarins, que arribaven al partit amb la necessitat de continuar sumant punts per fugir de la zona de perill de la classificació, s’enfrontaven a una prova complicada, que van superar amb nota.

Els d’Edu Berrocal van prendre nota de la victòria anterior en el derbi davant del Borges i van seguir el mateix camí, pressionant el rival i deixant-lo jugar al centre del camp a l’espera de sorprendre mitjançant algun contraatac. Aquest plantejament aviat va donar els seus fruits i Joni va firmar una gran jugada per la banda per servir en safata el primer gol del partit a Jofre, quan només s’havien disputat 4 minuts de l’encontre. Aquest gol va reforçar les intencions dels blaugranes, que van cedir descaradament el domini del matx al conjunt barceloní, encara que sense concedir-li cap centímetre dins de l’àrea local. D’aquesta forma, el quadre local hauria pogut ampliar l’avantatge en el minut 4, quan Jofre va guanyar l’esquena als centrals del Viladecans, per plantar-se sol davant del porter. Tot i així, el seu xut va sortir fregant el travesser de la porteria visitant. Aquesta ocasió fallida del Tàrrega va donar ales al Viladecans, que va augmentar la pressió sobre l’àrea local, encara que mai no va aconseguir superar l’entramat defensiu del quadre local, que va tenir una nova ocasió al minut 25, en una rematada de Joni, que va atrapar amb seguretat el porter visitant Santi.

Amb l’1-0 es va arribar al descans, després del qual el Viladecans va continuar buscant la porteria blaugrana. Malgrat això, la defensa dels d’Edu Berrocal va seguir impecable, assegurada també per Olivares sota els pals, que va estar brillant, frustrant els pocs xuts que van aconseguir executar els barcelonins. Ja en l’afegit, que es va allargar durant uns interminables vuit minuts, malgrat les protestes dels jugadors i aficionats locals, el Tàrrega va sentenciar el partit amb el segon gol. Aquesta vegada va ser Ander qui va enviar la pilota al fons de la xarxa després de desfer-se de dos defensors i superar la sortida del porter visitant.

La pròxima jornada, la UE Tàrrega intentarà donar continuïtat a la bona ratxa de resultats al camp d’un altre rival complicat, el Vilanova i la Geltrú, que arribarà a la cita també amb una trajectòria ascendent després d’haver encadenat tres victòries en les últimes jornades.