El Tárrega perd 2 a 1 al camp de l'Igualada

14/10/2018

La derrota deixa al Tàrrega en la quinzena posició empatat a punts amb els tres últims classificats

Nova derrota de la U.E. Tàrrega, aquest cop per un ajustat 2 a 1 al camp de l’Igualada. Malgrat el resultat advers, el partit va estar marcat per l’igualat nivell de joc entre tots dos equips que ja en els primers minuts havien generar nombroses ocasions de perill.

El primer gol del match va arribar al minut 31 des del punt de penal transformat per Joel Solà i que va donar un lleuger avantatge a l’equip de l’Anoia. Els d’Edu Berrocal no es van arronsar i tan al minut 33 com a 41, Michael i Jofre van tindre dues ocasions clares de gol que no van saber materialitzar.

Amb l’1-0 es va arribar al descans i ja en el segon temps el partit va seguir amb el bon nivell de la primera part. Tot es va començar a tòrcer per l’equip de l’Urgell quan al minut 68 el central Dídac va ser expulsat per una doble amonestació i tan sols deu minuts desprès, l'Igualada va sentenciar el partit amb el 2-0 després de culminar un molt bon contraatac.

Als instants finals el Tàrrega va aconseguir retallar distàncies fent pujar el 2 a 1 al marcador per mitjà de Daniel Vargas i tot just dos minuts desprès el mateix jugador hagues pogut empatar el partit en una ocasió que no va acabar materialitzant.

Al final 2-1 a favor de l’Igualada que es situa quart de la classificació i que deixa al Tàrrega en la quinzena posició empatat a punts amb els tres últims classificats.

La pròxima cita dels targarins serà diumenge vinent a les 17h jugant com a locals contra el Gavà.