El Tàrrega perd per 1-0 a Mollerussa

30/09/2018

En l’estrena d’Edu Berrocal a la banqueta, l’equip ha mostrat un espectacular canvi d’actitud però no han pogut donar la sorpresa davant el lider de la categoria

Edu Berrrocal s’ha estrenat com a nou tècnic de la U.E. Tàrrega, i ho ha fet en el què es possiblement el camp més complicat de la categoria, el Mollerussa. L’equip targarí no ha pogut donar la sorpresa i ha acabat perdent el partit per un ajustat 1-0, tot i això, el matx ha deixat molt bones sensacions entre l’afició urgellenca, que ha vist un espectacular canvi d’actitud en els seus jugadors.

El partit ha començat força igualat entre els dos equips, sent els defenses i porters els grans protagonistes en aquests instants inicials. Al minut 38 de la primera part un bon xut des de fora l’àrea de Marc Álvarez, ha donat els tres punts als del Pla d’Urgell, i es que aquest ha estat l’únic gol de l’encontre.

A la segona part ha continuat la igualtat entre totes dues formacions, però a les acaballes del partit, han sigut els homes de Berrocal qui han generat les ocasions més clares. Res han pogut fer però per fer pujar l’1 a 1 al marcador, tot i haver competit fins a l’ultim instant.

Desprès d’aquesta jornada el Mollerussa és consolida com a lider en solitari amb 15 punts i el Tàrrega com a cuer de la classificació amb tan sols 1 punt.

Diumenge dia set, nova oportunitat per als targarins, que s’enfrontaran a casa contra el Lleida B.