Josep Mª Cervera és escollit nou president de l’AMI

15/03/2018

L’alcalde del Port de la Selva continuarà treballant per fer efectiva la República Catalana des del municipalisme

L’alcalde del Port de la Selva, Josep Mª Cervera, ha estat escollit president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) aquest dijous en l’assemblea general que l’entitat ha celebrat a Tàrrega, amb la presència de 200 alcaldes de diversos municipis catalans. Cervera substituirà a l’alcalde d’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que va assumir provisionalment la presidència de l’AMI després de la dimissió de Neus Lloveras, el passat mes de febrer.

El nou president de l’AMI, escollit per 197 vots a favor i tres abstencions, ha destacat que el seu objectiu continuarà sent el de treballar des del municipalisme per tal de fer efectiva la República Catalana. D’altra banda, Cervera ha declinat pronunciar-se sobre la possibilitat de presentar un nou candidat a president per la Generalitat, i ha incidit en què la prioritat de l’AMI ha de ser treballar de forma cohesionada entre tots els municipis.

En l’assemblea també s’ha renovat part de la junta executiva de l’entitat i s’ha aprovat la “Declaració de Tàrrega”, un text que mostra el suport a les institucions catalanes, insisteix en la línia de diàleg i l’entesa, i denuncia la imposició del 155.

L’acte ha finalitzat amb un missatge enviat per Carles Puigdemont en què desitja sort al nou president i agraeix el suport rebut en els darrers mesos.

Francesc García