Els alcaldes de l'Urgell demanen fer efectiu el mandat del primer d'octubre a Vallbona

10/09/2018

El Consell Comarcal de l'Urgell celebra la Diada Nacional de Catalunya i el Dia de la Comarca de l'Urgell

Vallbona de les Monges ha acollit aquest diumenge el Plenari del Consell Comarcal i el Consell d’Alcaldes de l’Urgell, que s’ha reunit en aquesta vila de l’Urgell per celebrar la Diada Nacional de Catalunya i Dia de la Comarca de l’Urgell.

La celebració ha començat amb la visita als audiovisuals i a la farmàcia del monestir i el Museu del Cinema. Seguidament, els  Grallers de Rocallaura, amb la seva interpretació, han donat pas a l’acte institucional que ha comptat amb l’assistència de nombrós públic.

Per iniciar l’acte, l’alcalde de Vallbona de les Monges, Ramon Bergadà, ha donat la benvinguda a tots els assistents. Marcel Pujol, president del Consell d’Alcaldes, ha demanat a la ciutadania que participi especialment en aquesta Diada per reclamar el mandat del primer d’octubre, recordant a tots i totes les persones que en aquests moments estan empresonades o a l’exili per motius polítics. Finalment, el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, ha donat pas al Plenari i Consell d’Alcaldes, en el qual s’ha aprovat el Manifest de la Diada, que alcaldes i consellers comarcals han signat.

S’ha clos l’acte amb un concert a càrrec del Quartet Prysma.

Infolleida