Els arrugats tornen a ser els protagonistes del calendari d'advent solidari del Grup Alba

07/10/2021

L'entitat ha volgut repetir aquest any aquesta iniciativa que va implantar l'any passat i que va tenir molt èxit

Després de la gran acollida de l'any passat, el Grup Alba rellança aquest any el calendari solidari que el 2020 va convertir en calendari d'advent. Els protagonistes segueixen sent els arrugats, la galeta més emblemàtica de l'obrador El Rosal. S'amaguen darrere les 24 finestres que enguany, contindran pistes i el dia de la nit de Nadal, té una sorpresa.

També es donarà continuïtat al símil amb la història de Charlie i la Fàbrica de Xocolata, i s'augmenta el nombre de producció, que passa de 1.300 a 2.000 calendaris entre els quals hi haurà cinc arrugats d'or que contindran un premi. El calendari té un preu de 12,5 euros i es preveu un benefici d'uns 11.000 euros que aniran destinats al lleure dels infants de l'escola.

El calendari ja es pot comprar a la botiga online del Grup Alba i al Restaurant el Gat del Rosal. També es podrà adquirir aquest cap de setmana a la parada que l'entitat col·locarà a la Fira del Torró d'Agramunt i el 16 i 17 d'octubre, a la Fira del Medi Ambient de Tàrrega.

Noèlia Burgos Domínguez