Els clicks prenen Tàrrega en la 7a Fira Playmobil

14/04/2018

El certamen ja consolidat aplega una catorzena de venedors nacions i internacions

Un diorama de quasi 30 m2 inspirat en l’antic Egipte ha estat un dels principals reclams de la Fira Plyamobil de Tàrrega. El certamen organitzat per l’Associació Agrat i Somos Clicks ha assolit la seva setena edició al Pavelló del Club Natació i ho ha fet amb més de 7.000 clicks exposats en 14 diorames vinguts d’arreu de Catalunya i Europa. En aquests set anys, el certamen ha crescut en espai, diorames, visitants i expositors, consolidant-se a la ciutat i esdevenint una cita de referència dins el territori català.

El certamen continua aplegant a milers de col·leccionistes que visiten Tàrrega per buscar amb calma les figures que necessiten per completar la seva col·lecció. En aquest sentit, gran part de les vendes corresponen a articles antics de col·lecció.

Igual que en les darreres edicions, la fira ha tornat a comptar amb diversos concursos organitzats amb la col·laboració de Foment Targarí. Un dels que més mirades atreu és el concurs de diorames que enguany ha estat centrat en la ciutat de Tàrrega. Els més menuts han recreat diversos espais de la ciutat, com per exemple, el Teatre Ateneu, o els cinemes Majèstic.

La 7a Fira Playmobil de Tàrrega destinarà el 10% de la recaptació de les entrades a l’àrea de pediatria del CAP de Tàrrega. A més, l’organització ha col·labarat amb Creu Roja Tàrrega, Associació Alba, i Càritas lliurant entrades gratuïtes per als infants sense recursos.

Francesc García