Els municipis de la Vall del Corb exigeixen major reacció a Endesa per fer front a les avaries elèctriques

05/08/2018

Diversos municipis han estat més de 12 hores sense subministrament

Els alcaldes de les poblacions de la Vall del Corb exigeixen a Endesa una major reacció i més previsió front a les avaries que pateixen constantment aquests municipis. Així ho han manifestat en la reunió mantinguda aquest dissabte després que una avaria hagi deixat sense subministrament elèctric durant més de 12 hores a Llorenç, Vallbona de les Monges, els Omells de Na Gaia i Montblanquet. El problema és constant en aquestes poblacions que ja van estar sense llum per la mateixa avaria els dies 18  i 19 de juliol, i durant més de 30 hores durant la nevada del mes de març de 2017.

Des del Consell Comarcal de l’Urgell també han exigit a la companyia elèctrica disposar d’alternadors en punts més propers, que es duguin a terme les inversions que es van prometre per millorar la xarxa elèctrica, i que s’informi als alcaldes de la comarca de totes les actuacions que es realitzaran.

El president del Consell Comarcal també ha demanat que els ajuntaments recullin totes les queixes sobre aquestes avaries per tal de portar-les al Departament d’Indústria de la Generalitat, des d’on seran transmeses a la companyia elèctrica.

Francesc García