Entitats targarines s’organitzen per reposar les pancartes i llaços sostrets

11/11/2018

Des de les entitats, s’han condemnat enèrgicament aquests lamentables fets i s’ha animat a la gent a defensar la llibertat d’expressió

Diverses entitats targarines com La Soll Tàrrega i el CDR Tàrrega s’han organitzat aquest divendres al vespre per reposar els llaços grocs que es van sostreure la matinada passada en un atac a la llibertat d’expressió per part d’uns encapuxats.ç de fora vila.  A partir de les 20h del vespre, s’ha realitzat una cassolada i s’han recorregut diverses localitzacions de la capital de l’Urgell per recuperar l’estat d’abans de l’atac. Des de les entitats, s’han condemnat enèrgicament aquests lamentables fets i s’ha animat a la gent a defensar la llibertat d’expressió davant aquesta repressió a la democràcia.
De la mateixa manera que l’antònim de “preguntar” és “contestar”, i no pas “emmordassar”, també l’antònim de “expressar” és “callar”, i no pas “censurar”. Els llaços grocs són l’expressió cívica d’una idea, d’un sentiment, d’un estat d’opinió, i l’única via igualment cívica per rebatre aquesta expressió és l’articulació d’una altra idea, sentiment o estat d’opinió, mai, mai de la vida la seva supressió.
Els enemics de la democràcia treballen de nit, amb tota la impunitat. Cap pas enrera, no passaran!
Infolleida