Espectacular concert de música folk i tradicional celta i catalana al Castell de Verdú

15/07/2018

El cicle "Trencant el Silenci" atreu fins a 150 espectadors en la seva segona cita

El Castell de Verdú ha aplegat fins a 150 persones aquest dissabte en el segon concert del cicle “Trencant el Silenci a la Vall del Corb”.  En aquesta ocasió, la cita ha estat amenitzada pel Duet Lauzeta, que amb les seves “Cançons al folk de llenya” interpretades per Joan Baró (guitarra i bouzouki) i Núria Garcia (violí), han fet gaudir a tots els espectadors.

Prèviament al concert, els assistents han pogut conèixer el patrimoni de Verdú de la mà d’Àngels Cusullola i Miquel Torres, que han ofert una vista guiada pels principals punts d’interès del municipi. I és que, com asseguren des del Consell Comarcal, organitzadors del concert juntament amb l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l’objectiu d’aquest cicle és combinar la música, l’art i la cultura fent que els visitants puguin gaudir del potencial artístic i cultural de l’Urgell. Un cop finalitzat el recital, s’ha ofert a tots els assistents un tast dels diferents vins de Verdú.

La cloenda del cicle “Trencant el Silenci a la Vall del Corb” tindrà lloc el pròxim 28 de juliol al Concent de Vallsanta amb la proposta “Concerts Populars dels Pirineus”, a càrrec del Cord de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida i la direcció de Xavier Puig.

Infolleida