Èxit del segon concert del 'Musicant l'Urgell' a Rocafort de Vallbona

09/02/2020

El públic assistent ha pogut gaudir del patrimoni amb una visita guiada prèvia a les actuacions de les escoles de música d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega

L'església de la Transfiguració de Rocafort de Vallbona ha estat l'amfitriona del segon concert del cicle 'Musicant l'Urgell'. Es tracta d'una proposta impulsada des de fa tres anys pel Consell Comarcal i en la qual participen uns 200 alumnes de les escoles de música d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega.

La primera a actuar ha estat l'orquestra de corda de nivell elemental d'Agramunt, seguida pel conjunt de vent de nivell elemental i orquestra de Bellpuig. Finalment, el conjunt de percussió de nova creació de Tàrrega ha donat l'últim ''toc'' al concert. El públic assistent ha pogut gaudir del patrimoni amb una visita guiada prèvia a l'actuació, una iniciativa que enguany ha incorporat el cicle musical per dinamitzar la comarca.

L'última actuació del 'Musicant l'Urgell' tindrà lloc el diumenge 15 de març a Puigverd d'Agramunt, on s'escoltarà la coral de Bellpuig, l'orquestra de vent de Tàrrega i la nova 'Big Band' d'Agramunt.
Noèlia Burgos