FiraTàrrega tanca la seva 38a edició amb èxit de participació de públic i professionals

09/09/2018

Durant quatre dies, el públic ha pogut gaudir d’una cinquantena d’espectacles nacionals i internacionals

Després de quatre dies d’intensa activitat, FiraTàrrega ha arribat al final de la seva 38a edició amb gran participació de públic i de professionals. I és que aquest any, l’últim amb Jordi Duran i Oriol Martí al capdavant, el certamen ha aconseguit vendre quasi el 100 % de les entrades de pagament, i atreure  a més d’un miler de professionals procedents de 37 països, dels cinc continents.

En el seu comiat, Jordi Duran, director artístic de fira, ha posat èmfasi en la necessitat que el certamen torni a comptar amb els pressupostos que tenia abans de la crisi, amb la voluntat que les arts de carrers avancin i s’adiguin amb el moment que vivim. A més, ha recalcat la capitalitat de Tàrrega com a ciutat d’arts escèniques i ha posat en valor l’aposta que des de FiraTàrrega han realitzat en els darrers anys per portar novetats de primera línia fins a la capital de l’Urgell.

FiraTàrrega 2018 ha ofert un cartell ric en formats, gèneres i estils, per a tot tipus de públics i edats, on s’han pogut veure 50 espectacles nacionals i internacionals, 12 dels quals han comptat amb el suport a la creació de FiraTàrrega. Aquest any la fira s’ha centrat en rellegir l’espai públic.

Francesc García